Domain regisztráció

 

Az ügyfélkapu rendszerbe történő belépést követően a felső menüsorból a Domainek/Új domain regisztrációja almenünkre kell kattintania, ahol az alábbi lap töltődik be:

 

A betöltődött felületen a „Domain regisztrációja” felirat alatt láthatóak az összes rendszerünkből megrendelhető szolgáltatás típus. Alapértelmezetten a „Domain regisztrációja” töltődik be. Új domain regisztrációja esetén így nincs is más tennivalónk, mint megadni az alábbi adatokat:

-          „www.” előtag után írjuk be regisztrálni kívánt domain nevünket (pl: letesztelem)

-          A mellette lévő lehulló listából válasszuk ki a nekünk tetsző végződést (pl: .hu, .com, stb… egyéb végződések esetén keressék ügyfélszolgálatunkat bizalommal)

-          nyomjunk az „Ellenőrzés” gombra

 

Ha a domaint ellenőrzés után rendszerünk szabadnak jelzi (elérhető), akkor gond nélkül beregisztrálható, ahogy az a fenti képen is látszik. Itt nyomjunk a „Kattintson a folytatásra” gombra.

A továbblépést követően megadhatjuk az alapértelmezett névszervereket („Használd az alapértelmezett névszervert”), vagy saját névszervereinket („Én szeretnék megadni névszervert”).

Második verzió

 

Az Ügyfélkapu rendszerünk oldalán a „Domain név ellenőrzés” mezőjébe írjuk be regisztrálni kívánt domain nevünket, majd nyomjunk az „Ellenőrzés” gombra.

 

A rendszerünk a fentebb említettek szerint a regisztrálható domain nevet megjeleníti részünkre, és a regisztrációs menet a továbbiak szerint folytatódhat a „Rendelés most” gombra nyomásával.

 

Alapértelmezett névszerver: Ezt akkor használja, ha a Websas.hu Kft tárhely-szolgáltatását használja domain neve levelezésre vagy a weboldal megjelenítésére, vagy csak mi leszünk a névszerver-kiszolgálói de a domain-hez tartozó „A” rekord egy másik szolgáltató tárhelyére mutat.

Saját névszerver: Ezt akkor használja, ha más szolgáltatónál van a domain nevének névszerver kezelése (tárhely, levelezés, ftp, stb).

A „Kosár frissítése” gombra kattintás után összegezzük Önnek felületünkön a megrendelt termékeket.

 

A „Kosár ürítése”gombbal az összes kosarában található terméket kitörölheti (vagy a termékek alatti „Eltávolítás” gombbal), míg a „Vásárlás folytatása” gombbal további domain neveket vagy szolgáltatásokat rendelhet meg. A felületünkön további információkat is megadhat a rendelésével kapcsolatban. A Felhasználói feltételek elfogadása után a jobb alsó sarokban található „Rendelés befejezése” gombra kattintva rendszerünk automatikusan elküldi email-címére díjbekérőnket, mely alapján megteheti befizetését részünkre.

Ezzel egy időben át is irányítódik díjbekérőnk digitális oldalára, ahol a lap alján letöltheti díjbekérőnket pdf formátumban, s befizetését az alapján is megteheti részünkre.

 

A díjbekérő befizetését és az összeg beérkeztét követően kollégáink felvezetik befizetését szolgáltatásához. A domain regisztráció időtartama 1-2 munkanap.

Találd meg a tökéletes domaint itt : http://ugyfelkapu.websas.hu/index.php 

  • 9 Felhasználók, akik ezt hasznosnak találták
Ez a válasz segített?

Kapcsolódó cikkek

Hibajegy felvétele és kezelése

  Az Ügyfélkapu rendszerünkbe történő belépésüket követően adhatnak le hibajegyeket, vagy...

Szolgáltatások megrendelése

  Az Ügyfélkapu rendszerébe történő belépést követően a felső menüsorból a „Szolgáltatások/Új...

Domain meghosszabbítása

Első lépésként be kell jelentkeznie Ügyfélkapu rendszerünkbe az alábbi linken:...

Kuponkód használata

Időszakonként különböző kuponkódokkal kedveskedünk ügyfeleinknek, melyekkel új szolgáltatásokat...