Mi a Wordpress plugin?

Mi a Wordpress Plugin?must_have_wordpress_plugins.jpg  A Pluginek vagy bővítmények olyan programok, amelyek egy már létező software  problémáira   vagy további   lehetőségek kiaknázására hasznosíthatók.Szinte  nem  létezik lehetetlen, bármit   el lehet képzelni nagy valószínűséggel lesz rá “plugin  megoldás”. Érdekes módon az összes         plugin és téma minden alkalommal növekszik amikor az  ember keresésre indul az   újdonságok   megtalálásának vágyával. Talán a legjobb  dolog a wordpress-ben, melyet talán a legtöbben       szeretnek benne, hogy adott egy  megfelelő (ma már egyre jobban működő) felhasználói             értékelési rendszer,   melyben  minden téma és plugin nagyító alá kerül előbb vagy utóbb. Így     letöltése előtt egy  plugin esetében     látni lehet a felhasználók által adott besorolást és az         észrevételekben  adott fontos visszajelzéseket. Adott egy  jelentős WordPress közösség, amely     segíthet  a kisebb nagyobb kérdésekben. Legyen az olyan kezdeti    fázisban, mint ha nem           tudja  telepíteni delikvens a WordPress-t vagy mint a bővítmény nem működik a  telepített           wordpress  témában. Ezen felül rengeteg ingyenes segítséget is elérhetünk az  interneten           kutakodva,  ugyanis ez a közösség mindig motivált, és folyamatosan megy  a fejlesztés. 
 A WordPress kapott néhány igazán érdekes plugint. Az alábbiakban  felsorolunk néhányat közülük:

 • Wp Live CSS Editor: Ez a plugin tényleg egy nagy felfedezés, és a nagy jelentőségű a hatalmas wordpress plugins listában. Ezzel a pluginnal meg lehet változtatni a kinézetét a weboldalnak, méghozzá teljesen és egyszerűen átalakítható egy unalmasnak látszó oldalból kis ráfordítással egy jó kinézetű weboldalt készíthetünk. Ezzel a pluginnal lehet módosítani a css fájlokat a meglévő wordpress témát, és nagyszerű módon minden változtatást menteni lehet így könnyű a visszaállás, ha hibáznánk.
 • Flash 3D Banner:Ez a plugin nagyon hasznos, mivel segít felépíteni a Flash 3D bannereket, amelyek igazán jól mutatnak. Nagy előnye, hogy nem kell megtanulni a flash-t használni, hogy tudjuk kezelni ezt a plugint. Csupán egy kezdeti egyszerű beállításra és néhány kattintásra van szükség, és ez a plugin szinte elvégzi az egész munkát és elkészíti az animálni kívánt dolgokat, méghozzá igen nagy hatékonysággal. Tehát ez egy szükséges wordpress plugin mindenkinek.
 • Google Cards:Google kártyák egy nagyon érdekes wordpress plugin, mivel ez segít hozzá, hogy a Google Plus profilod össze tudd kötni egy linkel a honlapoddal. Ezzel a bővítménnyel a Google Plus körökben szereplő embereket akár közvetlenül a blogra lehet irányítani. Ez a plugin segítségével tovább lehet növeli a Google Plus követők számát is. Ez a plugin is mutatja a követők aktuális számát a widget területen. Ez tényleg egy nagyon hasznos plugin, mindenkinek ajánlott.
 • Facebook Page Photo Gallery: Ez egy érdekes bővítmény ugyanis a Facebookra feltöltött képeket lehet vele egyszerűen letölteni a honlapra, hogy könnyen és gyorsan mutathassuk meg, mint egy album oldal felhasználói számára.
 • Quick Notice Bar:Ez nagyon hasznos, és nélkülözhetetlen plugin a wordpress adminok számára. Ha megírunk egy új cikket és szeretnénk, hogy a felhasználók tudjanak róla, ezt a plugint kell használnunk. Célja, hogy felhívja a látogatók és felhasználók figyelmét az újdonságokra és növelje az olvasottságot.
 • Ultimate Follow Me:Ez egy érdekes bővítmény, mivel használatával könnyen összekapcsolható a wordpress weboldal a népszerű szociális média eszközökkel, mint a Facebook, Twitter, és a YouTube. Ezzel a pluginnal, láthatóvá tehető az rss feed icon, és lehetőséget biztosít az olvasók számára minden hozzászólás végén, hogy e-mailt tudjanak küldjön. Ez a plugin nem csak a honlap forgalmát növeli, hanem biztosítja a felhasználók interaktivitását is.
 • Visual Form Builder:Visual Form Builder egy másik jó plugin, ugyanis segítségével szempillantás alatt tudunk flash wordpress formok készíteni. Használatával könnyedén tudunk contact formot (kapcsolat űrlapokat) létrehozni nagyon rövid idő alatt. Érdekes módon az összes kódoló A plugin teljes kódolása Ajax és a jQuery segítségével történik, így ez a plugin nem befolyásolja a sebességet és a feldolgozási időt weboldalain.
 • Wp Marketplace:Ez tényleg egy érdekes plugin, mivel segítségével néhány kattintással létre lehet hozni a honlapon egy teljes értékű webshopot. Használatával nagyon könnyen lehet eladni például szoftvert, képet vagy animációt. Nagyon sok időt és energiát tudunk megspórolni magunknak ha telepítjük.
 • Attention Bar:Különleges egy wordpress plugin, mely segít felhívni a felhasználók figyelmét honlapjára. Honlap adminisztrátorként megértem, az ilyen jellegű pluginok létjogosultságát és látom, milyen hasznosak tudnak lenni, mikor nagyon sok dolog jár az ember fejében.
 • The Website Weaver:Ez a plugin lehetőséget nyújt változtatni a kinézetét egy WordPress honlapnak úgy, hogy a WYSIWYG (what you see is what you get) “azt kapod, amit látsz” technikát tökéletesen lehessen rajta alkalmazni. Ez a plugin pontosan ezt tudja. Segít szerkeszteni a betűtípust, színt és más dolgokat, mindezt élőben.

Egy Wordpress oldal nem lehet elég jó, a megfelelő tárhely nélkül: https://ugyfelkapu.websas.hu/cart.php?gid=9 
 • 2 Felhasználók, akik ezt hasznosnak találták
Ez a válasz segített?

Kapcsolódó cikkek

Hasznos Wordpress Pluginok

Hasznos Wordpress Pluginok Összegyűjtöttük azokat a pluginokat, amelyek elengedhetetlen...

Wordpress védelmi Pluginok - Első a biztonság.

Wordpress védelmi Pluginok Wordpress oldalunk védelmének szem előtt tartása rendkívül fontos,...

Mi az a Wordpress és mire tudom használni?

Mi az a Wordpress és mire tudom használni? A Wordpress egy olyan program, aminek a...

Hogyan védhetem meg Wordpress motorral rendelkező honlapomat a támadásoktól?

Hogyan védekezzünk a WordPress támadások ellen?1. Érdemes elsősorban egy softaculous nevű...

Wordpress telepítése

Hogyan telepítsük fel a Wordpresst?Telepítés előtt szükségünk lesz az alábbiakra: MySql...