Milyen fajta hitelesítések közül válogathatok?

SSL Hitelesítési Szintek

Az SSL tanúsítványok 3 csoportba sorolhatók az érvényesítési eljárás során végzett ellenőrzés, az igénylővel szemben támasztott azonosítási követelmények szerint.

ssl-types

Domain Validált

A legegyszerűbb és ezért leggyorsabb és legolcsóbb hitelesítési folyamat. A tanúsítvány kibocsátó azt ellenőrzi, hogy az igénylő és a használni kívánt domain regisztrálója megegyezik-e. Egy, a domainhez kapcsolódó címre küldött email alapján kell igazolni a személyazonosságot. Jellemzően nem több 1 óránál az igénylés és a hiteles SSL cert megkapása közt eltelt idő.

(Fontos: Bár szinte minden esetben rendkívül rövid idő alatt lezajlik a hitelesítési folyamat, azonban ha a hitelesítési eljárás eredménytelen vagy a rendszer esetlegesen visszaélésre utaló tevékenységet gyanít, a megrendelés manuális vizsgálaton is keresztülmehet. Mindezek mellett időnként egyes megrendelések véletlenszerűen kézi ellenőrzés alá kerülhetnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a folyamat ilyen esetben a kibocsátónál hosszabb időt is igénybe vehet.)

Az ellenőrzés alacsony szintje miatt az ilyen tanúsítvány elsősorban kisértékű tranzakciókat bonyolító oldalak biztosítására ideális, valamint olyan esetekben, amikor fontos a titkosítás, de pénzügyi adatok nem vesznek részt a kommunikációban, mint pl. webmail felület, regisztrációs űrlapok, adminisztrációs felületek esetében.

Vállalati ellenőrzés,Cég validált.

 

A domain jogos használatán kívül az igénylő céges adatait is ellenőrzi a kibocsátó, csak a céges papírok ellenőrzése után kerülhet kibocsátásra a tanúsítvány. A tanúsítvány a domainen kívül a cég adatait is hitelesen tartalmazza, így a felhasználók lekérdezhetik, hogy ki áll egy honlap mögött, amivel növelhető a weboldal irányába tanúsított bizalom. A hitelesítési folyamat a céges adatok alapos ellenőrzése miatt általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.

Az ellenőrzés magas szintje, a hitelesített vállalati adatok miatt az ilyen tanúsítványok kiválóan alkalmasak nagyforgalmú, magas tranzakciószámú és -értékű webszerverek biztosítására.

 
EV – Kiterjesztett ellenőrzés

 

A legmagasabb szintű hitelesítés, nagyon szigorú az ellenőrzés folyamata, a cég azonosításán túl egy ott dolgozó kapcsolattartó hitelesítése is része a folyamatnak. Csak az EV tanúsítványokkal érhetõ el a modern böngészőprogramokban a zöld böngészősáv, mely a maximális biztonság jele. A hitelesítési folyamat 21 napot is igénybe vehet.

 

A legmagasabb szintű hitelesítés azoknak jó választás, akik a lehető legmagasabb szintű biztonságot és biztonság-érzetet kívánják nyújtani felhasználóiknak, így a bankok és egyéb pénzügyi szolgáltatók, forgalmas webáruházak, önkormányzatok és egyéb állami szervezetek számára ez az ajánlott megoldás.

 

 

Szolgáltatásunkat az alábbi linken lehet megrendelni:  https://ugyfelkapu.websas.hu/cart.php?gid=7 

 Új SSL hitelesítésed itt tudod megrendelni már havi 800 Ft - ért! - https://ugyfelkapu.websas.hu/cart.php?gid=7 

  • 0 Felhasználók, akik ezt hasznosnak találták
Ez a válasz segített?

Kapcsolódó cikkek

Mi az SSL Hitelesítés?

Az SSL hitelesítés Az SSL protokoll (Secure Socket Layer) a kommunikáló felek (pl. két szerver...

Az SSL hitelesítés konfigurációja

SSL KONFIGURÁCIÓS SEGÉDLET Az SSL konfigurációját a tárhely szolgáltató vagy a rendszergazda...

Van már SSL hitelesítésem, de hiba üzenetet kapok minden HTTPS oldalamon. Mit tegyek?

SSL hibák a weboldalamonSok probléma okozhatja, hogy "hibás SSL" - t látunk a böngészőben,...

Miért fontos SSL hitelesítést használni?

Mire jó az SSL? Sokan érdeklődtetek, mik is pontosan az SSL használtának előnyei, ezért...

Az SSL hitelesítés telepítése - cPanel esetén

How to install an SSL Certificate in cPanel SSL installation via cPanel is a...